Paritanssin alkeet - aikuiset

Paritanssin alkeiskurssit alkavat viikolla 2. Jos haluat oppia tanssimaan ja oppia kuuntelemaan musiikin rytmiä on tämä kurssi sinua varten! Kokeile 3 kertaa ILMAISEKSI!


Huom! Kurssi-ilmoittautuminen suljettu! Ota yhteys kurssin vetäjään, hän kertoo onko kurssilla vielä tilaa.

Kurssilla opetellaan kuusi Tanssii Tähtien Kanssa - ohjelmasta tuttua tanssia:


  • Hidas Valssi
  • Tango
  • Quickstep
  • Samba
  • Cha-cha
  • Jive

Kurssilla tanssien opettelusta on tehty helppoa ja innostavaa. Jos olet joskus epäillyt tanssitaitojasi tai rytmitajuasi, tällä kurssilla tulet huomaamaan kuinka helppoa ja hauskaa tanssin harjoittelu on. Samalla kun nautit uusista rytmeistä ja tanssimisen ilosta, kuntosi kohoaa ja mielesi on virkeä! Tanssin harjoittelu tutkitusti lisää kehon motoriikkaa, voimistaa tukilihaksia ja kehittää peruskuntoa. 

Kurssin opettaja Jarno Vaajoki on kokenut pitkän linjan tanssija, joka osaa antaa selkeät ohjeet tanssiaskelien harjoitteluun ja tukea mahdollisissa ongelmatilanteissa. Tunneilla ilmapiiri on iloinen, rento ja kannustava, missä jokaisella on mahdollisuus oppia parhaansa mukaan.

Kurssin jälkeen osaat kuuden eri tanssin perusaskeleet, tunnistat eri tanssilajien musiikin ja osaat laskea tahdin musiikista. Opit paritanssiotteet ja osaat liikkua sulavasti yhdessä parin kanssa.

Jos haluat mukaan energiseen ryhmään oppimaan tansseja ILMOITTAUDU MUKAAN TÄÄLTÄ!

Sinulla ei tarvitse olla paria osallistuaksesi kurssille. Tanssia voi ja kannattaa harjoitella myös yksin. Koskaan ei myöskään voi tietää, osallistuuko kurssille toinen henkilö jolla ei ole paria omasta takaa!


Opetus tapahtuu keskiviikkoisin klo 18-19 Vihdin Puistolassa osoitteessa Raasakankuja 1, Vihti

Kurssin hinta on 130€/kausi (kevätkausi ja syyskausi) ja sisältää jäsenmaksun.


Voit ilmoittautua mukaan nyt ja pääset kokeilemaan kolme kertaa tanssin harjoittelua TÄYSIN ILMAISEKSI! Kokeilukertojen jälkeen saat päättää jatkatko kurssilla.

Mukaan kannattaa ilmoittautua nyt. Paikkoja on rajoitetusti, sillä saliin mahtuu vain rajallinen määrä harjoittelijoita. Tälle kurssille ei valitettavasti voida ottaa oppilaita kesken kauden.

KANNATTAA ILMOITTAUTUA MUKAAN NYT!

Jos haluat mukaan, mutta olet estynyt osallistumaan ensimmäisillä viikoilla niin ole yhteydessä meihin tai suoraan kurssin opettajaan.

quickstepvihti@gmail.com tai 040-7012 733

Tunneille ilmoittautuminen on täysin maksutonta ja pääset kokeilemaan tanssimista kolme kertaa täysin ilmaiseksi. LISÄKSI annamme tyytyväisyystakuun. Mikäli et ole oppinut tanssimaan tai et ole ollut tyytyväinen opetukseen, maksamme teille rahat takaisin.

Nyt 3 kertaa ilmaiseksi!!!