Bailatino

Bailatino tunnit alkavat viikolla 2. Jos haluat oppia tanssimaan ja oppia kuuntelemaan musiikin rytmiä on nämä tunnit sinua varten! Ensimmäinen kerta ILMAISEKSI!

Huom! Kurssi-ilmoittautuminen suljettu! Ota yhteys kurssin vetäjään, hän kertoo onko kurssilla vielä tilaa.

Tunneilla opit tanssimaan useita eri tanssilajeja mm:

  • Tango
  • Samba
  • Cha-cha
  • Jive
  • Merenque
  • Bachata
  • Rumba
  • Salsa ja monia muita eri tansseja!

Tunnilla tanssien opettelusta on tehty helppoa ja innostavaa. Jos olet joskus epäillyt tanssitaitojasi tai rytmitajuasi, näillä tunneilla tulet huomaamaan kuinka helppoa ja hauskaa tanssin harjoittelu on. Samalla kun nautit uusista rytmeistä ja tanssimisen ilosta, kuntosi kohoaa ja mielesi on virkeä! Tanssin harjoittelu tutkitusti lisää kehon motoriikkaa, voimistaa tukilihaksia ja kehittää peruskuntoa.

Kurssin opettaja Aini Minkkinen on kokenut pitkän linjan tanssija ja ryhmäliikunnanohjaaja, joka osaa antaa selkeät ohjeet tanssiaskelien harjoitteluun ja innostaa kokeilemaan uusia tansseja. Tunneilla ilmapiiri on iloinen, rento ja kannustava, missä jokaisella on mahdollisuus oppia parhaansa mukaan.

Kauden jälkeen osaat useita eri tansseja, tunnistat eri tanssilajien musiikin ja osaat liikkua eri rytmilajien tahtiin. Tunneilla et koe musiikillisesta liikunnasta siihen helposti liitettäviä suorituspaineita. Sinulta ei vaadita tanssitekniikan osaamista vaan tärkeintä on hyväksyvä ilmapiiri ja sitä kautta oppimisen ja onnistumisen ilo. Bailatinossa pääset nauttimaan musiikista ja pitämään hauskaa muun ryhmän kanssa.

Jos haluat mukaan energiseen ryhmään oppimaan tansseja ILMOITTAUDU MUKAAN TÄÄLTÄ!


Opetus tapahtuu keskiviikkoisin klo 19-20 Vihdin Puistolassa osoitteessa Raasakankuja 1, Vihti

Kurssin hinta on 130€/kausi (kevätkausi ja syyskausi) ja sisältää jäsenmaksun.

TAI

10€/kertamaksu

TAI

Voit osallistua soololatin tunneille ja bailatino tunneille 205€/kausi (sis. jäsenmaksun)


Voit ilmoittautua mukaan nyt! Tarjoamme ensimmäisen kerran TÄYSIN ILMAISEKSI! Kokeilukerran jälkeen saat päättää jatkatko kurssilla.

Mukaan kannattaa ilmoittautua nyt. Paikkoja on rajoitetusti, sillä saliin mahtuu vain rajallinen määrä harjoittelijoita.

KANNATTAA ILMOITTAUTUA MUKAAN NYT!

Jos haluat mukaan, mutta olet estynyt osallistumaan ensimmäisillä viikoilla niin ole yhteydessä meihin tai suoraan kurssin opettajaan.

quickstepvihti@gmail.com

Tunneille ilmoittautuminen on täysin maksutonta ja pääset kokeilemaan tanssimista nyt täysin ilmaiseksi. LISÄKSI annamme tyytyväisyystakuun. Mikäli et ole ollut tyytyväinen opetukseen, maksamme teille rahat takaisin.

Nyt ensimmäinen kerta ilmaiseksi!