Bailatino

Bailatino tunnit alkavat 11.1.23. Jos haluat päästä kunnolla tanssimaan mahtavien rytmien tahdissa on nämä tunnit sinua varten!


AVOIMET OVET 11.1.2023! KOKEILE ENSIMMÄINEN KERTA ILMAISEKSI!


Nyt voit parantaa peruskuntoasi ja vahvistaa keskivartalon lihaksiasi oikeasti hauskalla tavalla! Vihdin Quickstepin Bailatino tunneilla pääset tanssimaan mahtavien tanssirytmien tahdissa! Monipuoliset koreografiat on suunniteltu niin, että ne on nopea oppia ja niitä on hauska tanssia. 

Sinun ei tarvitse olla ammattitanssija tai pitkään tanssia harrastanut osallistuaksesi tunnille. Perusteet olisi silti hyvä osata, ennen kuin osallistut tunnille. Mikäli olet vasta-alkaja tanssin parissa, vilkaise SOOLOLATIN ALKEISKURSSIAMME.

Tunneilla tanssitaan paljon! Jonkin verran aikaa käytetään tanssiaskelien opetteluun ja tanssitekniikan harjoitteluun, mutta pääpaino tunneilla on tanssimisessa. Tunnin jälkeen olosi on väsynyt mutta energinen ja olet virkeämpi kuin ennen tuntia.Tunneilla opit tanssimaan useita eri tanssilajeja mm:

  • Tango
  • Samba
  • Cha-cha
  • Jive
  • Merenque
  • Bachata
  • Rumba
  • Salsa 
  • ja monia muita eri tansseja!

Tunnilla tanssien opettelusta on tehty helppoa ja innostavaa. Jos olet joskus epäillyt tanssitaitojasi tai rytmitajuasi, näillä tunneilla tulet huomaamaan kuinka helppoa ja hauskaa tanssin harjoittelu on. Samalla kun nautit uusista rytmeistä ja tanssimisen ilosta, kuntosi kohoaa ja mielesi on virkeä! Tanssin harjoittelu tutkitusti lisää kehon motoriikkaa, voimistaa tukilihaksia ja kehittää peruskuntoa.

Kurssin opettaja Aini Minkkinen on kokenut pitkän linjan tanssija, ryhmäliikunnanohjaaja ja hallitseva 10-tanssin Suomen mestari. Aini osaa antaa selkeät ohjeet tanssiaskelien harjoitteluun ja innostaa kokeilemaan uusia tansseja. Tunneilla ilmapiiri on iloinen, rento ja kannustava, missä jokaisella on mahdollisuus oppia parhaansa mukaan.

Kauden jälkeen osaat useita eri tansseja, tunnistat eri tanssilajien musiikin ja osaat liikkua eri rytmilajien tahtiin. Tunneilla et koe musiikillisesta liikunnasta siihen helposti liitettäviä suorituspaineita. Sinulta ei vaadita tanssitekniikan osaamista vaan tärkeintä on hyväksyvä ilmapiiri ja sitä kautta oppimisen ja onnistumisen ilo. Tällä tunnilla jokainen tanssii oman osaamisen ja kapasiteetin mukaan. Bailatinossa pääset nauttimaan musiikista ja pitämään hauskaa muun ryhmän kanssa.

Jos haluat mukaan energiseen ryhmään tanssimaan ilmoittaudu mukaan alla olevasta painikkeesta

Miten Bailatino eroaa Soololattareista?

Bailatinon ja soololattaritunnin tuntirakenne on hyvin samanlainen. Molemmissa tanssitaan yksinään ilman paria musiikin tahdissa erilaisia kuvioita ja kuviovariaatioita. Molemmilla tunneilla tanssitaan paljon, pääpaino on tanssimisessa. Jonkin verran aikaa käytetään askelien ja tanssitekniikan harjoitteluun.

Suurin ero on, että Bailatinossa tanssitaan useampia tansseja. Soololattareihin kuuluu samba, rumba, cha-cha, paso doble ja jive. Kun taas Bailatinoon kuuluu tämän lisäksi mm. salsa, merenque, tango, bachata ja monia muita tansseja.


Opetus tapahtuu keskiviikkoisin klo 19.15-20.15 Vihdin Puistolassa osoitteessa Raasakankuja 1, Vihti

Kurssin hinta on 130€/kausi (kevätkausi ja syyskausi)

TAI

10€/kertamaksu

TAI

Voit osallistua soololatin tunneille ja bailatino tunneille 160€/kausi 


Mukaan kannattaa ilmoittautua nyt. Paikkoja on rajoitetusti, sillä saliin mahtuu vain rajallinen määrä harjoittelijoita.

KANNATTAA ILMOITTAUTUA MUKAAN NYT!

Jos haluat mukaan, mutta olet estynyt osallistumaan ensimmäisillä viikoilla niin ole yhteydessä meihin tai suoraan kurssin opettajaan. Tunnille voi myös ilmoittautua kesken kauden mukaan, mikäli paikkoja on vielä jäljellä. 

quickstepvihti@gmail.com

Tunneille ilmoittautuminen on täysin maksutonta ja pääset kokeilemaan tanssimista nyt täysin ilmaiseksi. LISÄKSI annamme tyytyväisyystakuun. Mikäli et ole ollut tyytyväinen opetukseen, maksamme teille rahat takaisin.