Lasten tanssitunnit 4-7 v

Lasten tanssitunnit keskiviikkoisin. Jos lapsesi tykkää tanssia ja liikkua musiikin tahtiin, on nämä tanssitunnit sinun lastasi varten! 
Tunneilla lapsesi oppii liikkumaan monin eri tavoin musiikin tahtiin


Tunneilla tanssiminen on helppoa ja innostavaa. Tutut musiikit ja lapsia innostavat leikinomaiset harjoitukset ovat hauskoja ja opettajan innokas ote saa lapset mukaan leikkimään, liikkumaan ja tanssimaan. Kurssilla tehtävät leikit ja harjoitteet on suunniteltu ikäryhmälle sopiviksi.

Tunneilla ei niinkään opetella askeleita tai askelyhdistelmiä, vaan rohkaistaan lapsia liikkumaan haluamallaan tavalla musiikin tahdissa. Lapsille annetaan myös tunnin aikana eri vaihtoehtoja liikkumiseen esimerkiksi kuinka liikkua mahdollisimman korkealla. Kuinka liikut mahdollisimman pienenä? Kuinka äänekkäästi voit liikkua? Osaatko liikkua kuin krokotiili? Miten apina tanssisi "Hakuna ma tatan" tahdissa? Ja monia muita hauskoja erilaisia liikkumismuotoja musiikin tahdissa.

 Tanssin harjoittelu tutkitusti lisää kehon motoriikkaa, voimistaa tukilihaksia ja kehittää peruskuntoa. Tanssiminen on erittäin hyvä tukiharjoite kasvaville lapsille ja todella hyvä lisäharjoite vaikka lapsellasi olisi muitakin harrastuksia. Kehon hallinnasta ja oman kehon motoriikan kehittäminen on aina hyödyllistä!

Kurssin opettaja Aini Minkkinen on kokenut pitkän linjan tanssija ja 10-tanssin Suomen Mestari. Opettajana Aini on iloinen, huomaavainen, innostava ja tulee lasten kanssa hyvin toimeen. Hän ottaa jokaisen lapsen yksilönä huomioon. Lasten tanssiryhmän koko pidetään sellaisena, että Ainilla on mahdollisuus avustaa ja opastaa jokaista ryhmässä olevaa lasta tanssimaan.

Tunneilla lapsesi saa selkeät ohjeet tanssin harjoitteluun ja luo lapsille kannustavan ilmapiirin. Tunneilla on iloinen, rento ja kannustava tunnelma, missä jokaisella on mahdollisuus tanssia parhaansa mukaan.

Tunneilla kiusaamisella on täysi nolla toleranssi! Kenenkään ei tarvitse pelätä tulevansa kiusatuksi, syrjityksi tai naurun kohteeksi. Jokainen saa osallistua annettuihin leikkeihin, ilmaista itseään oman kykynstä ja halunsa mukaisesti ja jokaisella on oma harjoittelurauha. Tunneilla lapset oppivat ryhmässä toimimista, oman kehon liikuttamista ja kuinka kannustetaan toisia.

Kurssin aikana lapsesi oppii uusia tapoja liikkua ja liikuttaa itseään ja miten musiikkia voi tulkita monin eri tavoin liikkeen kautta. Tunnit ovat todella liikunnallisia, minkä aikana punainen terve väri nousee poskille ja hymy nousee kasvoille leikkien ja tanssien tiimellyksessä.

Jos haluat ilmoittaa lapsesi mukaan energiseen ryhmään tanssimaan, paina alla olevasta painikkeesta. Mikäli edes harkitsette, niin kannattaa kokeilla, sillä ensimmäiset kolme kertaa ovat ilmaisia.


Opetus tapahtuu keskiviikkoisin klo 16.45-17.30 Vihdin Puistolassa osoitteessa Raasakankuja 1, Vihti

Kurssin hinta on 130€/kausi (NYT LOPPUKAUSI 80€!)  ja sisältää jäsenmaksun.


Mukaan kannattaa ilmoittautua nyt. Paikkoja on rajoitetusti, sillä saliin mahtuu vain rajallinen määrä harjoittelijoita. Tunneille voit myös ilmoittautua kesken kauden, mikäli ryhmässä on vielä tilaa.

KANNATTAA ILMOITTAUTUA MUKAAN NYT!

Jos haluat mukaan, mutta olet estynyt osallistumaan ensimmäisillä viikoilla niin ole yhteydessä meihin tai suoraan kurssin opettajaan.

quickstepvihti@gmail.com

Tunneille ilmoittautuminen on täysin maksutonta ja lapsi pääsee kokeilemaan tanssimista kolme kertaa täysin ilmaiseksi. LISÄKSI annamme tyytyväisyystakuun. Mikäli ette ole olleet tyytyväinen opetukseen, maksamme teille rahat takaisin.