Lasten tanssitunnit 4-5 v

Lasten tanssitunnit alkavat 12.1.2022. Jos lapsesi haluaa tanssia ja liikkua musiikin tahtiin, on nämä tanssitunnit sinun lastasi varten! Ensimmäiset 3 kertaa ILMAISEKSI!


Tunneilla opetellaan liikkumaan monin eri tavoin musiikin tahtiin


Tunneilla tanssimisesta on tehty helppoa ja innostavaa. Tunneilla soitetaan lapsille tuttua musiikkia ja harjoitellaan liikkumista leikinomaisin harjoituksien avulla. 

Tunneilla ei niinkään opetella askeleita tai askelyhdistelmiä, vaan rohkaistaan lapsia liikkumaan haluamallaan tavalla musiikin tahdissa. Tanssin harjoittelu tutkitusti lisää kehon motoriikkaa, voimistaa tukilihaksia ja kehittää peruskuntoa.

Kurssin opettaja Aini Minkkinen on kokenut pitkän linjan tanssija, joka osaa antaa selkeät ohjeet tanssin harjoitteluun ja luo lapsille kannustavan ilmapiirin. Tunneilla on iloinen, rento ja kannustava tunnelma, missä jokaisella on mahdollisuus tanssia parhaansa mukaan.

Tunneilla lapsi oppii uusia tapoja liikkua ja liikuttaa itseään ja miten musiikkia voi tulkita monin eri tavoin liikkeen kautta. Tunnit ovat todella liikunnallisia, minkä aikana punainen terve väri nousee poskille ja hymy nousee kasvoille leikkien ja tanssien tiimellyksessä.

Jos lapsesi haluaa mukaan energiseen ryhmään tanssimaan ILMOITTAUDU MUKAAN TÄÄLTÄ!


Opetus tapahtuu keskiviikkoisin klo 16.45-17.30 Vihdin Puistolassa osoitteessa Raasakankuja 1, Vihti

Kurssin hinta on 130€/kausi (kevätkausi ja syyskausi) ja sisältää jäsenmaksun.


Voit ilmoittautua mukaan nyt ja lapsesi pääsee kokeilemaan tanssin harjoittelua KOLME KERTAA TÄYSIN ILMAISEKSI! Kokeilukertojen jälkeen saatte päättää jatkaako lapsesi kurssilla.

Mukaan kannattaa ilmoittautua nyt. Paikkoja on rajoitetusti, sillä saliin mahtuu vain rajallinen määrä harjoittelijoita. Tunneille voit myös ilmoittautua kesken kauden, mikäli ryhmässä on vielä tilaa.

KANNATTAA ILMOITTAUTUA MUKAAN NYT!

Jos haluat mukaan, mutta olet estynyt osallistumaan ensimmäisillä viikoilla niin ole yhteydessä meihin tai suoraan kurssin opettajaan.

quickstepvihti@gmail.com

Tunneille ilmoittautuminen on täysin maksutonta ja lapsi pääsee kokeilemaan tanssimista kolme kertaa täysin ilmaiseksi. LISÄKSI annamme tyytyväisyystakuun. Mikäli ette ole olleet tyytyväinen opetukseen, maksamme teille rahat takaisin.

Nyt 3 kertaa ilmaiseksi!!!