Lavatanssin Tiiviskurssi 16.4 - 23.4.2023

Opi tanssimaan lavoilla ja juhlatilaisuuksissa, ilman että tarvitsee pelätä astuvansa jatkuvasti oman parin varpaille ja törmäävänsä ympärillä oleviin pareihin!  


Lavatanssin tiiviskurssi on juuri sinulle, jos haluat päästä lavatansseihin nauttimaan perinteisestä lavatanssi tunnelmasta ja tanssimaan parketeille. Haluatko päästä kokemaan lavatanssien yhteisöllisen tunnelman liveyhtyeiden soittaessa mahtavaa monipuolista tanssimusiikkia, missä sinä olet parketilla menossa mukana etkä sivustaseuraajana.

Oletko joskus ollut juhlissa, missä on bändi paikalla soittamassa tanssimusiikkia? Oletko istunut pöydässä ja katsellut kun pariskunnat liitävät lattialla rytmikkään musiikin mukana? Seuraavissa juhlissa sinä voit olla se joka liitää tanssien tanssilattialla.

Lavatanssin tiiviskurssilla opit lavatanssin perusteet, joilla pärjäät lavoilla ja juhlissa! Tämä tunti on aloitteleville tai kertausta tarvitseville tanssijoille ja voit osallistua ilman paria tai oman parisi kanssa. Eikä haittaa vaikka kokisit omaavasi kaksi vasenta jalkaa ja ajattelisit että sinulla ei ole ollenkaan rytmitajua. Tiiviskurssilla opit perusaskeleet ja opit kuuntelemaan musiikin rytmiä ja tahtia.

Tule tiiviskurssille oppimaan lavatanssien perusteet!


16.4 - 23.4.2023 Alkeiskurssilla opit

  • Valssin askeleet
  • Lavafoxia
  • Lavakulttuurista
  • Myös osallistujien toiveet otetaan huomioon!


Tunnilla tehdään paljon toistoja ja kerrataan riittävästi, jotta omaksut kunnolla opetettavat tanssit ja saat varmuuden lähteä tanssimaan opittuja askelia. Tuntien aikana tulee lämmin, kunto kohoaa ja tanssista tulee hyvä mieli. Tanssien opettelu ja askelten muistaminen on myös erittäin hyvää aivojumppaa ja hyväksi muistille. Tanssi on erittäin terveellinen liikuntamuoto, missä loukkaantumisriski on hyvin matala.

Tule rohkeasti kokeilemaan.  

Ilmoittaudu tunneille mukaan!


Tiina Ranta
Tiina Ranta

Kurssin opettajana toimii monipuolisen tanssitaustan omaava Tiina Ranta. Monipuolisen taustan ansiosta, hän pystyy auttamaan ja opastamaan sinua yksilöllisesti ja saat varmasti tarvitsemasi neuvot ja opit hänen opetuksestaan.

Tiinalla on paljon kokemusta lavatanssien opettamisesta sekä lavakulttuurista. Kurssilta saat varmasti kaikki tarvittavat tiedot tanssilavoille osallistumista varten. Kurssin jälkeen voit rennoin mielin ja varmoin ottein suunnata kohti tanssilavoja!

Tiinan lämmin ote opettamiseen ja ryhmän rento ja miellyttävä ilmapiiri antaa sinulle parhaat mahdolliset puitteet opetella uusia tanssiaskelia ilman pelkoa epäonnistumisesta ja virheiden tekemisestä.

Tule mukaan Tiinan huippuopetukseen oppimaan uusia tansseja!


Kannattaa ilmoittautua tunneille nyt, sillä kurssille voidaan ottaa rajallinen määrä osallistujia salin tilavuuden takia. Vihdin Quickstepin tunnit ovat perinteisesti hyvin suosittuja ja kurssit täyttyvät nopeasti. Ilmoittaudu siis tunneille nyt ennen kuin kurssi on täynnä. 

Tunnit pidetään sunnuntai iltaisin klo 18-20. Kurssi alkaa 16.4 ja päättyy 23.4.23. Tunnit pidetään Vihdin Puistolassa osoitteessa Raasakankuja 1, 03400 Vihti.


Kertamaksu


40€ Mikäli ilmoittaudut kurssille, mutta oletkin estynyt osallistumasta kurssille, peruthan osallistumisesi mahdollisimman pian.

Jos haluat oppia tanssimaan ja päästä kokemaan perinteisen lavatanssin tunnelman, ilmoittaudu tunneille nyt! 

Mikäli haluat lisätietoa opetettavista tansseista, voit olla yhteydessä Tiinaan 050 535 8500