Lavatanssin jatkokurssi 12.3 - 2.4.2023

Lavatanssin jatkoryhmässä voit syventää jo oppimaasi ja hioa tanssitaitojasi! Vaikka olisit jo kokeneempi lavataituri, aina voit oppia jotain uutta! Tule mukaan Vihdin Quickstepin tanssikurssille viihtymään ja nauttimaan tanssin ilosta!


Olet jo käynyt alkeiskurssin ja tiedät lavatanssien perusteet. Samojen askelien tahkoaminen saattaa jopa tuntua jo hiukan tylsältä. Tanssiminen ja tanssin harjoittelu on mielestäsi kyllä ihan kivaa, mutta pieni piristysruiske ei olisi pahitteeksi. Jos haluat monipuolisuutta ja lisää sisältöä tanssiaskeliisi, tämä kurssi on sinua varten!

Kurssilla pääset kertaamaan ja kehittämään opittuja asioita. Saat mahdollisesti uusia näkökulmia ja lähestymistapoja entuudestaan tuttuihin asioihin, jotka avautuvat kurssilla sinulle uudella tavalla. Saat tanssiisi lisää sisältöä ja opit ehkä aivan uusia askelia sinulle!

Ilmoittaudu mukaan lavatanssin jatkoryhmään nyt ja tule harjoittelemaan tanssia kanssamme!


12.3 - 2.4.23 Jatkokurssilla opit

  • Rumba Boleroa
  • Lavakulttuurista
  • Ja muita tansseja! Myös osallistujien toiveet otetaan huomioon!

Tuntien aikana tulee lämmin, kunto kohoaa ja tanssista tulee hyvä mieli. Tanssien opettelu ja askelten muistaminen on myös erittäin hyvää aivojumppaa ja hyväksi muistille. Tanssi on erittäin terveellinen liikuntamuoto, missä loukkaantumisriski on hyvin matala.

Tule rohkeasti kokeilemaan. 

Ilmoittaudu tunneille mukaan!


Tiina Ranta
Tiina Ranta

Kurssin opettajana toimii monipuolisen tanssitaustan omaava Tiina Ranta. Monipuolisen taustan ansiosta, hän pystyy auttamaan ja opastamaan sinua yksilöllisesti ja saat varmasti tarvitsemasi neuvot ja opit hänen opetuksestaan.

Tiinalla on paljon kokemusta lavatanssien opettamisesta sekä lavakulttuurista. Kurssilta saat varmasti kaikki tarvittavat tiedot tanssilavoille osallistumista varten. Kurssin jälkeen voit rennoin mielin ja varmoin ottein suunnata kohti tanssilavoja!

Tiinan lämmin ote opettamiseen ja ryhmän rento ja miellyttävä ilmapiiri antaa sinulle parhaat mahdolliset puitteet opetella uusia tanssiaskelia ilman pelkoa epäonnistumisesta ja virheiden tekemisestä.

Tule mukaan Tiinan huippuopetukseen oppimaan uusia tansseja!Kannattaa ilmoittautua tunneille nyt, sillä kurssille voidaan ottaa rajallinen määrä osallistujia salin tilavuuden takia. Vihdin Quickstepin tunnit ovat perinteisesti hyvin suosittuja ja kurssit täyttyvät nopeasti. Ilmoittaudu siis tunneille nyt ennen kuin kurssi on täynnä. 

Tunnit pidetään sunnuntai päivinä klo 19-19.55. Kurssi alkaa 12.3 ja päättyy 2.4.22. Tunnit pidetään Vihdin Puistolassa osoitteessa Raasakankuja 1, 03400 Vihti.

Kertamaksu

60€ / kurssi

80€ /  (alkeis- ja jatkokurssi)
 

Jos haluat oppia tanssimaan ja päästä kokemaan perinteisen lavatanssin tunnelman, ilmoittaudu tunneille nyt! 


Mikäli haluat lisätietoa opetettavista tansseista, voit olla yhteydessä Tiinaan 050 535 8500