Opettajat

Mika Honkanen on vihtiläinen tanssinopettaja. Mika on tehnyt pitkän kansainvälisen kilpailu-uran parinsa Satu Suomen kanssa. Mika on toiminut eri ikäisten tanssijoiden opettajana ja valmentajana yli 10 vuoden ajan eri puolilla Suomea. Opettajana Mika on päättäväinen ja mukaansatempaava. Mika opettaa Vihdissä kilpailevien parien ryhmiä ja pitää yksityistunteja tiistaisin ja torstaisin.

p. 0400 886731

mika.honkanen@ppe.inet.fi

Olen Satu Suomi ja olen toiminut tanssin parissa yli kolmekymmentä vuotta. Tein aktiiviurani vakiotansseissa, menestyen sekä kotimaisissa että ulkomaisissa kilpailuissa. Opetan aktiivisesti vakiotansseja mutta tarvittaessa autan sinua myös vaikkapa lavatanssien parissa. Opettamisessa pidän tärkeänä johdonmukaisuutta, selkeyttä ja rentoa ilmapiiriä, jossa on kiva opetella uutta taitoa. Opeteltavia asioita on "annosteltava" sopivina määrinä! Olen perehtynyt vuorovaikutuksen kehittämiseen ja koulutan tanssijoita myös tämän asian parissa.

p. 040 7190247

satu.suomi@pp1.inet.fi

Olen Pasi Suomi ja erikoistunut latinalaistansseihin. Tanssi on tärkeä osa elämääni ja on luontevaa käyttää pitkää kokemusta tanssin opetuksessa, koreografioiden suunnittelussa ja toteutuksessa. Tanssiopetukseni aloitin jo nuorisoiässä amatööriuran rinnalla. Tanssinopettajana toimin kannustavasti ja jämäkästi. Opetuksessa pyrin oppilaitani kannustamaan esimerkkien avulla löytämään oman potentiaalin liikkeiden ja tunteiden ilmaisuun. Perusluonteeltani olen huolehtija ja kuuntelen oppilaideni ajatuksia ja näkemyksiä. Näin saavutamme tanssissa parhaimman tuloksen oppilaan kohdalla.

Olen tanssinut pienestä pojasta saakka Vihdin Quickstepissä. Tanssini alkoi, kun seura perustettiin Vihtiin vuonna 1987. Kilpailu-urallani olen tanssinut nuorisoon asti 10 tanssia, mutta yleiseen sarjaan siirtyessä erikoistuin latinalaistansseihin. Amatööriurallani kilpailin suomessa ranking ja SM -finaalitasolla. Olen myös kilpaillut monissa kansainvälisissä kilpailuissa. Moninaisten vaiheiden jälkeen siirryin ammattilaiseksi vuonna 2005, jolloin kisat painottuivat ulkomaille. Tällä hetkellä keskityn tanssin opettamiseen.

p. 0407451317

pasi.suomi@luke.fi

Olen Jarno Vaajoki, tanssinut vuodesta - 96 ja kilpaillut -98 vuodesta lähtien, edelleen aktiivisesti harjoittelen ja kilpailen sekä vakioita että lattareita.
Opettajana olen rauhallinen ja välillä vähän liiankin täsmällinen, mutta pyrin tunneillani luomaan rennon ja iloisen ilmapiirin, missä jokaisella on hyvä olla ja mahdollista oppia tanssimaan. Uskon että jokainen oppii ja voi oppia tanssimaan, sillä kaikki tanssi perustuu kävelemiseen ja kehon liikuttamiseen.

p. 040 7012733

jarno.vaajoki@gmail.com

Olen Aini Minkkinen, kilpatanssija joka opettaa tanssia sekä ohjaa erilaisia ryhmäliikuntatunteja vauvasta vaariin.
Minun kanssani pääset tanssimaan lastentanssia, bailatinoa sekä aikuisten kilpatanssia jatkoryhmässä.
Tunneillani on rento ilmapiiri ja kaikki ovat tervetulleita!

p. 050 3046472

ansu41@hotmail.com