Soololattarit alkeetJos haluat oppia tanssimaan lattaritansseja ja haluat päästä kunnolla nauttimaan mahtavista lattarimusiikin rytmeistä, tämä kurssi on sinua varten! Soololattari alkeiskurssilla tanssitaan nimensä mukaisesti soolona eli yksinään ilman paria. Tunneilla opit lattaritanssien perusaskeleet. Eikä haittaa vaikka et olisi ikinä tanssinut askeltakaan lattaritansseja tai mitään muutakaan tanssia ja kokisit omaavasi kaksi vasenta jalkaa. Sinun tarvitsee vain haluta osata tanssia ja opit tällä kurssilla varmasti tanssimaan.

Kurssilla opit tanssiaskelien harjoittelutavan, minkä avulla opit askeleet kuin askeleet. Vaikka kuviot ja koreografiat olisi kuinka vaikeita tahansa, tämän vinkin avulla opit askeleet varmasti. Riittää että osaat kävellä eteen- ja taaksepäin ja ottaa sivuaskelia, niin opit tämän harjoittelutavan.

Olen kurssin opettaja Jarno Vaajoki ja lupaan sinulle, että tämän kurssin jälkeen myös kaikkien muiden tanssien opettelu on sinulle paljon helpompaa. Tiedän sen, koska käytän tätä menetelmää itsekin tanssiaskelten opetteluun ja tämän metodin avulla on voitettu Suomen mestaruus. Opetan kyseisen harjoittelutekniikan kaikille oppilailleni ja se on auttanut heitä kaikkia askelten opettelussa ja muistamisessa.

Jos haluat oppia tanssimaan lattaritansseja kanssani ja helpottaa tanssiaskeleiden muistamista jatkossakin - tanssitpa sitten polkkaa tai jiveä - ilmoittaudu kurssille alla olevasta painikkeesta.

Kurssin aikana opit 5 erilaista lattaritanssia, niiden perusajoitukset ja peruskuviot. Kurssille tullaksesi sinun ei tarvitse ymmärtää musiikista, rytmeistä eikä tahdeista yhtikäs mitään. Saatat jopa ajatella että sinulla ei ole rytmitajua ollenkaan. Minä olen kävelevä esimerkki, kuinka rytmitajuton ihminen voi oppia tanssimaan ja kuulemaan musiikin rytmin. Minä en tule musikaalisesta perheestä, enkä tanssillisesta perheestä. Kun aloitin tanssimisen, en ymmärtänyt musiikista, sen rytmeistä ja tahdituksista hölkäsen pöläystä. Joskus jopa purskahdin harjoituksissa itkuun, kun minulta vaadittiin laskemaan musiikin iskut.

Nyt olen 10-tanssin Suomen mestari ja vahvin osa-alueeni tuomarien mukaan on musikaalisuuteni. Se hämmentää minua joka kerta kun kuulen sen, koska muistan niin elävästi nuo alku ajat, missä minulta vaaditaan itku silmässä laskemaan musiikin iskut. Minä jos joku ymmärrän, mitä on aloittaa tanssiminen ilman rytmitajua, siksi minä pystyn myös auttamaan sinua ymmärtämään musiikkia paremmin.

Tule siis mukaan soololattareiden alkeiskurssille kanssani. Opetan sinulle tavattoman helpon tavan oppia ja opetella tanssiaskelia, mikä vaatii sinulta vain sen että osaat kävellä eteen-, taakse- ja sivulle päin ja opetan sinut kuuntelemaan musiikin rytmejä.

Tanssitunnilla tanssitaan paljon. Jonkin verran aikaa käytetään tanssiaskelien opetteluun ja tarvittavan perustekniikan harjoitteluun. Annan sinulle myös harjoitteita, minkä avulla helpotat tanssimistasi, saat tanssistasi tehokkaampaa koska aktivoit tanssiin tarvittavia lihaksia, pystyt olemaan nopeampi ja teet tanssistasi näyttävämpää.

Koska tunnilla tanssitaan paljon, sykkeesi kohoaa ja hikipisarat alkavat nousemaan otsallesi. Kurssin aikana peruskuntosi kasvaa, keskivartalon lihaksesi voimistuvat, vartalonhallintasi paranee ja tasapainosi on parempi. Tanssin harjoittelu on yksi monipuolisimpia liikuntamuotoja ja ehdottomasti paras vartalonhallinta harjoite.

Kurssin jälkeen saat vielä tarvittavat kurssimateriaalit videotallenteina, joten sinun ei tarvitse huolehtia että muistatko kurssin jälkeen kaiken opetetun. Voit aina palata opetettuihin asioihin videon muodossa.

Ilmoittautumalla kurssille:

  • Opit 5 lattaritanssia ja niiden peruskuviot
  • Saat erittäin helpon ja tehokkaan askelten harjoittelu tekniikan
  • Opit kuuntelemaan musiikin rytmejä
  • Parannat peruskuntoasi
  • Keskivartalon lihaksesi vahvistuvat
  • Parannat vartalonhallintaa
  • Kehon koordinaatiokyky kehittyy
  • Tasapainosi paranee
  • Pääset tanssimaan paljon

Kannattaa ilmoittautua mukaan nyt! Alkeiskurssin jälkeen voit osallistua Vihdin Quickstepin Bailatino ryhmään tai Soololatin jatkoryhmään.

Mutta kannattaa ilmoittautua mukaan nyt heti! Ryhmään mahtuu vain rajallinen määrä osallistujia salin tilavuuden vuoksi. Vihdin Quickstepin ryhmät ovat olleet todella suosittuja ja ryhmät täyttyvät nopeasti. Ilmoittaudu mukaan siis nyt, ennen kuin ryhmä on täynnä.

Mikäli harkitset vielä kannattaako sinun osallistua, niin kannattaa ainakin tulla kokeilemaan. Tarjoan ensimmäisen tunnin täysin ILMAISEKSI. Ensimmäisen tunnin jälkeen olet ainakin kokeillut ja takaan sinulle että tykkäät. Olen siitä itseasiassa niin varma, että annan kurssille täyden rahat takaisin takuun. Mikäli käyt koko kurssin, etkä ollut tyytyväinen ja sinusta tuntuu että et siltikään osaa tanssia, saat kaikki rahasi takaisin, ilman lisäkysymyksiä.

Tunnit alkavat 11.1 keskiviikkona klo 19.15-20.15 Vihdin Puistolassa osoitteessa Raasakankuja 1, 03400 Vihti. 

Kurssin hinta on 130€/kausi TAI 10€/tunti

Jos todella haluat oppia tanssimaan lattaritansseja, haluat oppia kuuntelemaan musiikin rytmiä ja parantaa peruskuntoasi, ilmoittaudu tunnille mukaan nyt heti. Kurssi voi olla pian täynnä ja seuraava kurssi järjestetään vasta ensi vuonna.