Soololattarit jatko

Jos haluat tanssia lattaritansseja rytmikkään lattarimusiikin tahdissa, on nämä tunnit sinua varten! 


9.1.2023 AVOIMET OVET! KOKEILE ENSIMMÄINEN KERTA ILMAISEKSI!


Kohota kuntoasi, vahvista keskivartalo lihaksiasi ja kehitä vartalonhallintaasi oikeasti hauskalla tavalla! Vauhdikkaiden, monipuolisten ja hauskojen lattarikuvioiden tanssiminen mahtavan lattarimusiikin tahdissa on todella hauskaa ja samalla kehität peruskuntoasi. Tunnin jälkeen olosi on raukea ja voit olla tyytyväinen tekemääsi treeniin! Soololattarit jatkokurssi on tarkoitettu jo lattareiden perustaidot osaaville. Mikäli olet vasta-alkaja ja haluat päästä mukaan tanssimaan lattaritansseja, vilkaise Soololattari alkeisryhmäämme.

Tunneilla syvennät jo oppimaasi, opit uusia askelia ja saat lisää opastusta tanssitekniikasta. Pääasia tunneilla on tanssimisessa ja tunneilla tanssitaan paljon! Jonkin verran aikaa käytetään askelien opetteluun ja tarvittavan tanssitekniikan harjoitteluun, jotta tanssisi olisi helpompaa, vaivattomampaa ja tehokkaampaa!

Tule mukaan oppimaan lisää lattaritanssiaskelia ja kohottamaan kuntoasi! Tunnit alkavat 9.1.23


Tunneilla opit tanssimaan useita eri lattaritansseja mm:

  • Samba
  • Cha-cha
  • Jive
  • Rumba
  • Paso

Tunnilla tanssien opettelusta on tehty helppoa ja innostavaa. Jos olet joskus epäillyt tanssitaitojasi tai rytmitajuasi, näillä tunneilla tulet huomaamaan kuinka helppoa ja hauskaa tanssin harjoittelu on. Samalla kun nautit uusista rytmeistä ja tanssimisen ilosta, kuntosi kohoaa ja mielesi on virkeä!

Kurssin opettaja Pasi Suomi on kokenut tanssin ammattilainen ja erikoistunut latinalaistansseihin. Pasi osaa antaa selkeät ohjeet tanssiaskelien harjoitteluun ja innostaa kokeilemaan uusia tansseja. Tunneilla ilmapiiri on iloinen, rento ja kannustava, missä jokaisella on mahdollisuus oppia parhaansa mukaan.

Soololattareissa päästetään latinfiilikset irti. Kauden aikana opit vauhdikkaat Samban, Cha Chan, Rumban, Paso Doblen ja Jiven koreografiat. Tunti alkaa lämmittelyllä ja sen jälkeen aloitetaan eri tanssien koreografioiden rakentaminen pieni pala kerrallaan. Koreografian loppuosuus on haastavampi. Tavoite kuitenkin on, että kaikki pysyvät tunnilla hyvin mukana.

Jos haluat mukaan energiseen ryhmään oppimaan latinalaistansseja ilmoittaudu mukaan alla olevasta painikkeesta

Miten Bailatino eroaa Soololattareista?

Bailatinon ja soololattaritunnin tuntirakenne on hyvin samanlainen. Molemmissa tanssitaan yksinään ilman paria musiikin tahdissa erilaisia kuvioita ja kuviovariaatioita. Molemmilla tunneilla tanssitaan paljon, pääpaino on tanssimisessa. Jonkin verran aikaa käytetään askelien ja tanssitekniikan harjoitteluun.

Suurin ero on, että Bailatinossa tanssitaan useampia tansseja. Soololattareihin kuuluu samba, rumba, cha-cha, paso doble ja jive. Kun taas Bailatinoon kuuluu tämän lisäksi mm. salsa, merenque, tango, bachata ja monia muita tansseja.

Tunnit alkavat 9.1.23. Opetus tapahtuu maanantaisin 19.40-20.30 Vihdin Puistolassa osoitteessa Raasakankuja 1, Vihti

Kurssin hinta on 130€/kausi (kevätkausi ja syyskausi erikseen)

TAI

10€/kertamaksu

TAI

Voit osallistua soololatin tunneille ja bailatino tunneille 160€/kausi 


Mukaan kannattaa ilmoittautua NYT! Paikkoja on rajoitetusti, sillä saliin mahtuu vain rajallinen määrä harjoittelijoita.

KANNATTAA ILMOITTAUTUA MUKAAN NYT!

Jos haluat mukaan, mutta olet estynyt osallistumaan ensimmäisillä viikoilla niin ole yhteydessä meihin tai suoraan kurssin opettajaan.

quickstepvihti@gmail.com

Tunneille ilmoittautuminen on täysin maksutonta ja pääset kokeilemaan tanssimista nyt täysin ilmaiseksi. LISÄKSI annamme tyytyväisyystakuun. Mikäli et ole ollut tyytyväinen opetukseen, maksamme teille rahat takaisin.