Paritanssin alkeiskurssi - lapset 7-14 v

Paritanssin alkeiskurssit lapsille alkavat 11.1.23. Jos lapsesi tykkää tanssia, kuunnella musiikkia ja haluaa oppia tanssimaan on tämä kurssi lastasi varten! 


AVOIMET OVET 11.1.2023! KOKEILE ENSIMMÄINEN TUNTI ILMAISEKSI!


Kun kotonanne kuuluu musiikkia, onko lapsenne silloin aina liikkeellä? Kun televisiosta tulee Tanssii Tähtien Kanssa, onko silloin sohvalla ruuhkaa? Juhlissa kun bändi ottaa ensimmäisiä sointuja, onko lapsenne ensimmäisenä parketilla?

Jos yllä oleva teksti kuulosti tutulta, on tämä kurssi lastasi varten!

Kurssilla lapsi oppii tanssin perusteet, vartalonhallinta kehittyy, tasapaino paranee, peruskunto kohoaa, rytmitaju kehittyy ja lapsesi saa mahtavan harrastuksen! Tanssi harrastus tukee myös erinomaisesti muita harrastuksia. Kaikki liikunnalliset lajit perustuvat vartalonhallintaan ja tanssi on ehdottomasti paras ja tehokkain keino kehittää vartalonhallintaa. Myös musikaaliset harrastukset saavat paljon apua tanssin harjoittelusta! 

Kurssilla lähdetään liikkeelle täysin alkeista, lapsesi ei siis tarvitse osata kurssille tultaessa mitään eikä ymmärtää musiikin rytmeistä mitään. Riittää kun on into ja halu oppia tanssimaan. Kurssille ei myöskään tarvitse omaa paria. Mikäli parin kanssa tanssiminen on muutenkin ehdoton ei, voi kurssille osallistua ja oppia tanssimaan ihan yksinään.

Kurssilla opetellaan kuusi Tanssii Tähtien Kanssa - ohjelmasta tuttua tanssia:


  • Hidas Valssi
  • Tango
  • Quickstep
  • Samba
  • Cha-cha
  • Jive

Kurssilla tanssien opettelusta on tehty helppoa ja innostavaa. Lapset oppivat yhdessä opettajan kanssa uudet tanssiaskeleet rytmisten leikkien ja harjoitteiden avulla. Tanssin harjoittelu tutkitusti lisää kehon motoriikkaa, voimistaa tukilihaksia ja kehittää peruskuntoa. Tunneilta on siis suuri mahdollisuus saada terve puna poskille ja hymyn huulille.

Tanssiharrastus kehittää lapsesi motorisia taitoja monipuolisesti. Tanssiminen kehittää lapsesi karkeamotorisia taitoja, eli kehon suurilla lihasryhmillä aikaansaatuja liikkeitä, kuten juokseminen ja hyppääminen. Karkeamotoriikka vaatii suurten lihasten koordinoitua toimintaa, mikä mahdollistaa tasapainoisen liikkumisen ja hyvin kontrolloidut asennot.

Tanssitunneilla musiikki on vahvasti läsnä, jolloin lapsesi oppii yhdistämään musiikin ja liikkeen oikea-aikaisesti. Näin lapsesi reaktio- ja suuntautumiskyky kehittyvät. Kyky hallita kehoa erilaisissa asennoissa ja tilanteissa sekä kyky ohjata ja muuttaa kehon liikkeitä ajan, asennon ja tilan suhteen kehittyvät kurssilla tehtyjen harjotteiden avulla.

Tanssin pyörteissä kehittyy myös rytmitaju, sekä staattinen ja dynaaminen tasapaino. Kaikki liikkuminen edellyttää tasapainoa, mutta tanssitunneilla tehtävät liikkeet kehittävät tasapainokykyä erityisen hyvin.

Tanssitunneilla on paljon harjoituksia, jotka kehittävät lapsen liikkumistaitoja, rytmitajua, tasapainoa ja koordinaatiokykyä. Samanaikaisesti lapsesi saa tanssin avulla käyttää omaa luovuuttaan ja kehoaan kokonaisvaltaisesti. Tanssimisen myötä lapsesi tutustuu kehoonsa ja kehittää sen hallintaa. Yhdessä nämä molemmat luovat pohjaa motorisille taidoille ja liikunnalliselle kehitykselle.


Kurssin opettajana toimii Jarno Vaajoki. Jarno on kokenut pitkän linjan tanssija ja hallitseva 10-tanssin Suomen mestari. Jarno osaa antaa selkeät ohjeet tanssiaskelien harjoitteluun ja tukea mahdollisissa ongelmatilanteissa. Tunneilla ilmapiiri on iloinen, rento ja kannustava, missä jokaisella on mahdollisuus oppia parhaansa mukaan.

Tunneilla kiusaamisella on täysi nolla toleranssi. Tunneilla harjoitellaan ryhmässä toimimista, toisten kannustamista, rohkaistaan yrittämään ja oppimaan uusia asioita turvallisessa ympäristössä.

Kurssin jälkeen lapsesi osaa kuuden eri tanssin perusaskeleet, tunnistaa eri tanssien musiikin ja osaa laskea tahdin musiikista. 

Jos lapsesi haluaa mukaan iloiseen ryhmään oppimaan tansseja ilmoita lapsesi mukaan alla olevasta painikkeesta!


Opetus tapahtuu keskiviikkoisin klo 16.45-17.30 Vihdin Puistolassa osoitteessa Raasakankuja 1, Vihti

Kurssin hinta on 130€/kausi (kevätkausi ja syyskausi) + jäsenmaksu. 


Mukaan kannattaa ilmoittautua nyt. Paikkoja on rajoitetusti, sillä saliin mahtuu vain rajallinen määrä lapsia. Tälle kurssille ei valitettavasti voida ottaa oppilaita kesken kauden.

KANNATTAA ILMOITTAUTUA MUKAAN NYT!

Jos haluatte mukaan, mutta olette estyneitä osallistumaan ensimmäisillä viikoilla niin olkaa yhteydessä meihin tai suoraan kurssin opettajaan.

quickstepvihti@gmail.com tai 040-7012 733

Tunneille ilmoittautuminen on täysin maksutonta ja lapsesi pääsee kokeilemaan tanssimista kolme kertaa täysin ilmaiseksi. LISÄKSI annamme tyytyväisyystakuun. Mikäli oppilas ei ole oppinut tanssimaan tai ette ole olleet tyytyväisiä opetukseen, maksamme teille rahat takaisin.