Paritanssin alkeiskurssi - lapset 7-14 v

Paritanssin alkeiskurssit lapsille alkavat viikolla 2. Jos lapsesi tykkää tanssia ja kuunnella musiikkia on tämä kurssi lastasi varten! Kokeile ensimmäiset 3 kertaa ILMAISEKSI!


Kurssilla opitellaan kuusi Tanssii Tähtien Kanssa - ohjelmasta tuttua tanssia:


  • Hidas Valssi
  • Tango
  • Quickstep
  • Samba
  • Cha-cha
  • Jive

Kurssilla tanssien opettelusta on tehty helppoa ja innostavaa. Lapset oppivat yhdessä opettajan kanssa uudet tanssiaskeleet rytmisten leikkien ja harjoitteiden avulla. Tanssin harjoittelu tutkitusti lisää kehon motoriikkaa, voimistaa tukilihaksia ja kehittää peruskuntoa. Tunneilta on siis suuri mahdollisuus saada terve puna poskille ja hymyn huulille.

Opettajana Jarno Vaajoki on kokenut pitkän linjan tanssija, joka osaa antaa selkeät ohjeet tanssiaskelien harjoitteluun ja tukea mahdollisissa ongelmatilanteissa. Tunneilla ilmapiiri on iloinen, rento ja kannustava, missä jokaisella on mahdollisuus oppia parhaansa mukaan.

Kurssin jälkeen lapsi osaa kuuden eri tanssin perusaskeleet, tunnistaa eri tanssien musiikin ja osaa laskea tahdin musiikista. Koska paritanssikurssilla tanssitaan parin kanssa, niin automaattisesti yhteistyötaidot kehittyvät ja opitaan tanssimaan ja harjoittelemaan parin kanssa.

Jos lapsesi haluaa mukaan iloiseen ryhmään oppimaan tansseja ILMOITTAUDU MUKAAN TÄÄLTÄ!


Opetus tapahtuu keskiviikkoisin klo 17.15-18 Vihdin Puistolassa osoitteessa Raasakankuja 1, Vihti

Kurssin hinta on 130€/kausi (kevätkausi ja syyskausi) ja sisältää jäsenmaksun. 


Voit ilmoittautua mukaan nyt ja lapsesi pääsee kokeilemaan kolme kertaa tanssin harjoittelua TÄYSIN ILMAISEKSI! Kokeilukertojen jälkeen saatte päättää jatkatteko kurssilla.

Mukaan kannattaa ilmoittautua nyt. Paikkoja on rajoitetusti, sillä saliin mahtuu vain rajallinen määrä lapsia. Tälle kurssille ei valitettavasti voida ottaa oppilaita kesken kauden.

KANNATTAA ILMOITTAUTUA MUKAAN NYT!

Jos haluatte mukaan, mutta olette estyneitä osallistumaan ensimmäisillä viikoilla niin olkaa yhteydessä meihin tai suoraan kurssin opettajaan.

quickstepvihti@gmail.com tai 040-7012 733

Tunneille ilmoittautuminen on täysin maksutonta ja lapsesi pääsee kokeilemaan tanssimista kolme kertaa täysin ilmaiseksi. LISÄKSI annamme tyytyväisyystakuun. Mikäli oppilas ei ole oppinut tanssimaan tai ette ole olleet tyytyväisiä opetukseen, maksamme teille rahat takaisin.

Nyt 3 kertaa ilmaiseksi!!!